تعداد دی وی دی: ۱
زبان: زیرنویس فارسی
ژانر: اکشن ، ماجراجویی
کیفیت: عالی
خلاصه فیلم:
فرضیه غیرقابل باور ارائه شده توسط یک دانشمند علم زمینشناسی ، باعث استهزای وی در مجامع آکادمیک و دانشگاهی آمریکا میشود. برای اثبات این نظریه، او به همراه برادرزادهاش به یک سفر اکتشافی در جزیره ایسلند میروند. در آنجا به صورت اتفاقی پدیدههایی را مشاهده میکنند که آن دو را متقاعد به انجام یک سفر فوقالعاده خطرناک به اعماق زمین میکند، جایی که تاکنون کسی به آنجا نرفته است. در این سفر آنها موجودات عجیبی را میبینند و حوادثی برایشان پیش میآید ...
نظر منتقدان:
تای بور-- «سفر به مرکز زمین» درست چندی پس از آغاز اکران قسمت تازه ایندیانا جونز و موفقیت جهانی این فیلم به پرده سینماها آمد. اگرچه حجم عظیم تبلیغات پیرامونی این فیلم وکیفیت بالای تیزرهای آن از اکران یک فیلم متفاوت خبر میداد ولی آنچه مسلم است، این است که «سفر به مرکز زمین» بدترین فیلم برای جایگزینی ایندیانا جونز بود چه آن که تکرار مکررات داستان ژول ورن آن هم رمانی که در سال 1864 به رشته تحریر درآمده آن قدر دلسردهکننده بوده که استقبال ابتدایی از این فیلم را رفته رفته کمرنگ کرده است... البته ورژن جدید «سفر به مرکز زمین» براساس تکنیک نمایش سه بعدی ساخته شده و حجم عظیمی از تصاویر خارقالعاده را نیز در آن شاهدیم ولی متاسفانه برای استفاده از این تکنولوژی برنامه خاصی تدارک ندیده شده است. استفاده از شیشههای پلاریزه پلاستیکی ترفندی است که این روزها به شدت همهگیر شده و جیمز کامرون هم قصد دارد در ساخت فیلم جدیدش از آن استفاده کند. استفاده از این سیستم اگرچه مزایای بسیاری در جهت طبیعیتر شدن هر چه بیشتر صحنهها دارد اما این عیب را هم دارد که استفاده زیاد از آن سبب خستگی مخاطب میشود. مخاطب دوست دارد رویاهای خود را در قالب فیلم به تماشا بنشیند اما استفاده بیش از اندازه از رویاپردازی هم مطمئنا کسالت به همراه خواهد داشت. کار بر روی انیمیشنهای سه بعدی موضوعی است که این روزها به شدت مورد توجه سران کمپانی بزرگ هالیوودی قرار گرفته است به گونهای که مدیران کمپانی دیرنی اعلام کردهاند دیگر به سراغ ساخت انیمیشنهای سنتی نخواهند رفت!!! به این ترتیب باید منتظر یک رقابت شدید در عرصه سهبعدیسازی کاراکترهای دوران کودکیمان باشیم... برندان فریزر یکی از بدترین بازیهای سالیان اخیر خود را در این فیلم ارائه داده است به خصوص در سکانس آغازین فیلم که در آن همه چیز خیلی تصنعی به تصویر کشیده شده است... «سفر به مرکز زمین» یک فیلم تفریحی خوب برای کودکان است اما متاسفانه این فیلم به سختی تصویری از یک حادثه را به نمایش میگذارد. حجم عظیم تبلیغات فیلم هیچگاه نتوانستهاند یک رکورد استثنایی را رقم بزنند چرا که اگرچه تصاویر موجود در این فیلم سهبعدی هستند ولی کاراکترها و به خصوص احساسات آنها هیچگاه پرداختی سهبعدی نداشتهاند.
مت پیس-- اگر انسان رویاپردازی بوده و به این مساله علاقمند باشید که به رویاهایتان رنگی ازواقعیت ببخشید مطمئنا جایی در خواب یا واقعیت با کاراکترهای رویاییتان روبه روشده و حتی شاید این توانایی را داشته باشید که با آنها زندگی کنید. از این حیث «سفر به مرکز زمین» نمونه خوبی برای تحقق رویاها است یعنی کارگردان فیلم یعنی اریک برویگ به جز عناصرمنبع اقتباسش تمامی آنچه را که در ذهنش میپرورانده با استفاده از تکنولوژی سهبعدی ساخت تصاویر متحرک به فیلم برگردانده است. این برگردان برای شخص برویگ یک موفقیت عمده به شمار میرود ولی کافی است مخاطب فیلم اندکی نکتهسنجی داشته باشد تا به راحتی متوجه این موضوع شود که در دیدن ماجراهای فیلم بدجوری بازی خورده است زیرا هنوز هم رمان ژول ورن جذابیتهای بیشتری نسبت به فیلم کنونی دارد... سیستم دیجیتالی سهبعدی خیلی خوب به تصویر کردن دنیای زیرزمینی و موجودات حاضر در آن فضا پرداخته و خیلی راحتتر از سیستم دوبعدی به جلب نظر مخاطبان و به خصوص مخاطبان کودک و نوجوان میپردازد. در چنین سیستمی شفافیت وضوح تصاویر خیالانگیز بینظیر بوده و همه چیز کاملا بیپرده به تصویر در میآیند. فضاهای سنگی که کیلومترها زیر سطح زمین قرار دارند به بهترین شکل مجسم شده و هر اتفاقی به ملموسترین شکل ممکن به پرده نقرهای راه مییابد ولی این گونه تصاویر یک عنصر مهم سینمایی را در خود ندارند و آن هم روحپذیری داستان است.
بازیگران: برندان فریزر، جاش هاچرسون، آنیتا بریم
کارگردان: اریک برویگ
نویسنده: مارک لوین، جنیفر فلکت، میشاییل وایز بر اساس رمانی از ژول ورن
مشخصات اصلی:
قیمت: فقط ۱۵۰۰ ۱۰۰۰ تومان
