هر فیلم ۱۰۰۰ تومان

فیلم بخرید هدیه بگیرید

هر فیلم ۱۰۰۰ تومان

فیلم بخرید هدیه بگیرید

سریال ایرانی ماه عسل (در ۱ DVD)

 

 

این سریال همون سریالی است که تو عید گذاشتش و یه فیلم خانوادگی خوب برای خانواده های خوب هست. 

تعداد دی وی دی:۱ 

ژانر: درام ، خانوادگی 

کیفیت: عالی 

  

 

خلاصه فیلم: 

مجموعه “ماه عسل” درباره زندگی امیر و شیرین، دختر و پسری جوان است که می‌خواهند با هم ازدواج کنند، اما برای آنها مشکلاتی پیش می‌آید که لحظه‌های تلخ و شیرین را رقم می‌زند. 

 

  

 

کارگردان : شاهد احمدلو

بازیگران : سعید پور‌صمیمی، پروانه معصومی، افسر اسدی، امیر پورحسین، یوسف تیموری، سحر ولدبیگی، کمند امیرسلیمانی، فلورا سام، نفیسه روشن، لیلا بلوکات، علیرضا اشکان و شاهرخ استخری

 

 

درباره فیلم: 

شبکه دو مجموعه تلویزیونی “ماه عسل” را به کارگردانی شاهد احمدلو، نویسندگی فلورا سام و تهیه‌کنندگی مجید اوجی برای ماه نوروز امسال (۱۳۸۸) تهیه کرد. در این مجموعه سعید پورصمیمی، محمد مطیع، پروانه معصومی، افسر اسدی، امیرحسین صدیق، خاطره حاتمی، یوسف تیموری، سحر ولدبیگی، کمند امیرسلیمانی، فلورا سام، نفیسه روشن، علیرضا اشکان و شاهرخ استخری به ایفای نقش پرداختند. 

 

 

سریال «ماه عسل» برخلاف مجموعه های نوروزی دیگر امسال فقط سراغ طنز و شوخی برای سرگرم کردن تماشاگران تلویزیون نرفته بود. از این نظر می شود گفت تماشاگرانی که به صرف کنار هم بودن چند بازیگر کمدی تلویزیونی و تکرار اداها و شوخی های بداهه و تکراری و آشنای آنها در سریال «عید امسال» شبکه پنج به خنده نیفتادند و سرگرم نشدند و دیدار دوباره با شخصیت مسعود شصت چی در سریال «مرد دوهزار چهره» در شبکه سه برایشان جذابیت و بداعت بخش اول این سریال را نداشت، بیننده سریال «ماه عسل» شدند که از ترکیب میان دو گونه موفق و پرطرفدار یعنی ملودرام و کمدی برای تعریف کردن داستان ساده و نه چندان تازه اش استفاده کرده بود. 

 

مدیران و تصمیم گیرندگان شبکه دو سیما با علم به حجم انبوه و تولید زیاد کارهای طنز تلویزیونی در سال های اخیر به این نتیجه رسیده اند که مسیر سریال سازی و خصوصاً سریال های مناسبتی شان را از روال رایج سیما جدا کنند. مجموعه های موفقی مثل «میوه ممنوعه» یا سریال ملودرام خانوادگی «مثل هیچکس» نشان می دهد که شبکه دوم قرار است تجربه هایش را به حوزه های تازه بکشاند و مسیرهای دیگری برای جذب مخاطب در پیش بگیرد. «ماه عسل» هم یکی دیگر از این تجربه ها بود که با شیوه آزمون و خطا می تواند الگوی خوبی برای سریال سازی در این شبکه باشد و در تجربه های بعدی با اصلاح ایرادهای متن و اجرای این داستان ها به نتیجه ای مطلوب و بهتر و پر مخاطب تر هم برسد. تا این جای کار، این تن ندادن به شیوه موفق دیگران و سوار نشدن بر موج کمدی های سبک با بازیگران آشنا و امتحان پس داده اما تکراری و خسته کننده امتیاز خوبی برای این شبکه ی در حال تحول و پوست انداختن محسوب می شود. 


 

اشاره به ایرادهای «ماه عسل» و کمبودها و کاستی هایش در فیلمنامه و کارگردانی و اشکالات روایت و شخصیت پردازی آن در مقایسه با دو مجموعه ناموفق شبکه های دیگر کم تر به چشم آمد و مسیر تازه شبکه دو با شانس و اقبال خوبی هم همراه شد. «ماه عسل» در غیاب رقبای قدر و فوران و تراکم شوخی و لودگی و تکرار مکررات در سریال های رقیب توانست نظر مساعد زیادی را به خودش جلب کند که شاید در شرایطی دیگر و در باکس پخشی دیگر این سریال تا این اندازه مورد توجه بینندگان تلویزیون قرار نمی گرفت. 


 

رمز اصلی توفیق نسبی این مجموعه در دو نکته خلاصه می شود: ترکیب ملودرام خانوادگی و طنز در کنار انتخاب بازیگران معروف و کنار هم قرار دادن چند بازیگر از نسل ها و مدل های مختلف در کنار هم. قدیمی ترها برای دیدن پروانه معصومی و تجدید دیدار با محمد مطیع بعد از چندین سال دوری از کشور و بازیگری تماشاگر سریال شدند و جوان ترها هم با گروه بازیگران جوان و موفق مجموعه همراه شدند. سعید پورصمیمی با این که خاطره بازی های درجه یکش در سینمای ایران را تکرار نکرد، اما نقش محوری و موثرش را در «ماه عسل» با تجربه و تسلط قابل قبولی بازی کرده و خان بابا را در ذهن بینندگان نوروزی شبکه دو به شخصیت جذابی تبدیل کرد. یوسف تیموری و امیرحسین صدیق هم کارشان را در حدی که فیلمنامه اجازه می داده و شخصیت داستان جای کار داشته انجام داده اند و دیگر بازیگران هم همین طور. نقطه ضعف اصلی در گروه بازیگران «ماه عسل» زوج مادر و دختر با بازی افسر اسدی و سحر ولدبیگی و زوج خواهر و برادر با بازی خاطره حاتمی و علیرضا اشکان بود که تیپ ها و اجراهای ضعیف و نامناسبی داشتند و حتی با وجود تلاش برای متفاوت بودن و خنده آفرینی به هیچ وجه به دل تماشاگران سریال نمی نشستند. 

 

شبکه دوم سیما و تهیه کنندگان آن مسیر خوب و متفاوتی در پیش گرفته اند. «ماه عسل» و در کنارش مجموعه موفق و خبرساز و جذاب «کلاه قرمزی ۸۸» نشان می دهد که می شود الگوها و داستان ها و حتی شخصیت های تکراری را در قالب تازه و با فکر و ایده و خلاقیت تازه به تصویر کشید. خواه این تکرار در خط داستانی و گونه های آشنا باشد(مثل «ماه عسل») و خواه با تکرار بدیع یک شخصیت محبوب نسبتاً قدیمی (مثل کلاه قرمزی و پسرخاله). مهم این است که برنامه سازان سیما رویکرد تازه ای به این چیزهای کهنه داشته باشند و صرفاً به جذابیت و مقبولیت این چیزها در ذهن و خاطره تماشاگران بسنده نکنند تا سرنوشتی شبیه برخی تکرارهای بی ظرافت دیگر پیدا نکنند. 

 

مشخصات اصلی: 

قیمت: فقط 1500 تومان 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد